Spoetnik #1 - Paradise Seeds 3 wietzaden

Spoetnik #1 - Paradise Seeds 3 wietzaden

19.95

Spoetnik #1 (Paradise Seeds)

Spoetnik #1 is een veelzijdige plant met uitzonderlijke weerstand tegen een breed scala kweekproblemen. Ze heeft compacte steenharde toppen en biedt een opvallende geestelijke stone voor een pure Indica – een verkwikkend bewustwording.

Deze soort is een waar spektakel om te aanschouwen. Haar trage start kan enkele kwekers verbazen, maar plotseling, schijnbaar uit het niets, komt ze tot leven. Meestal is dit rond dag 40 van de bloeicyclus. Het lijkt of Spoetnik #1 haar motoren aan het warm draaien is en alles bewaard voor de laatste 2 weken waarbij ze explodeert met verbluffende kracht.

Tegen oogsttijd aan zien de plant er uit alsof ze met een dun laagje olie bedekt zijn, met dank aan het stevige jasje van klieren. Haar hoofdtoppen vormen raketten: lang en cilindrisch. Ze smaakt naar donkere Korinthische druiven vermengd met een aards en metaalachtig vleugje bij het uitademen. De effecten van deze pure Indica soort zijn verrassend opzwepend, zonder de fysieke crash op het eind. De high wordt vooral bovenin het hoofd en in het gezicht gevoeld.

Effect: Geestverruimend, helder
Reuk / Smaak: Donkere druiven / aards, metaalachtig
THC: 15 - 18%

Type Gefeminiseerd
Merk Paradise Seeds
Smaak / Geur Donkere druiven / aards, metaalachtig
Verpakking: per 3 wietzaden

Paradise Seeds