Sensi Star - Paradise Seeds 5 wietzaden

Sensi Star - Paradise Seeds 5 wietzaden

59.50

Sensi Star (Paradise Seeds)

Sensi Star is een van de sterkste Indica’s die je ooit zal tegenkomen. Het is een geweldige plant die sterke en heel compacte toppen aanmaakt, bekroond met een legendarische hoeveelheid hars. Ondanks dat ze voornamelijk Indica is, behoud de Sensi Star een complexe high die zowel lichaam als geest transformeert. De stabiliteit van deze soort was verbeterd om een sterke plant te kunnen leveren met grote waaier bladen en mooie dikke toppen.

Sensi Star doet het goed in een Sea of Green opstelling met 20 planten per vierkante meter die dicht bij elkaar zijn gepot. Het is raadzaam om de planten eerst ongeveer 2 weken te laten groeien alvorens de 12/12 licht cyclus te beginnen. Ze heeft mogelijk wat extra ruimte nodig indien er gekozen wordt om de sterke zijtakken te behouden. Zowel hydrocultuur en grondmethoden zijn geschikt. Het vooruitzicht van buitenkweek is goed in gematigde gebieden, waar ze ongeveer 2 meter groot wordt en een gemiddelde van 400 gram produceert in een succesvol seizoen.

Deze koppige Indica produceert keiharde toppen met een citroen / metaal geur en smaak. Dit karakteristieke volle aroma spreekt boekdelen. Sommige gebruikers omschrijven het effect als een sterke lichamelijke stone, terwijl anderen het typeren als een high met opwekkende cerebrale eigenschappen bovenop een lichamelijke sensatie. Een THC gehalte van 20% wordt gemeld bij deze variant, wat het een ‘one-hitter quitter’ maakt. Ze is een van ’s werelds beste cannabis soorten.

* Plant van het Jaar 2009 / 2010 Spanje
* Winnaar 1ste prijs Highlife Cannnabis Cup 2010 (Hydro categorie)

Opbrengst: 350 - 450 g per m2 binnen. Buiten 400 - 500 g per plant
Effect: Sterke lichamelijk (en mogelijk ook geestelijk) effect
Reuk / Smaak: Scherp, prikkelend
THC: 15 - 18

Type Gefeminiseerd
Merk Paradise Seeds
Verpakking: per 5 wietzaden

Paradise Seeds