Jacky White - Paradise Seeds 3 wietzaden

Jacky White - Paradise Seeds 3 wietzaden

31.95

Jacky White (Paradise Seeds)

Jacky Whites volharding, hoog rendement, korte bloeitijd en opvallend profiel zijn gewaardeerde kenmerken. Deze overwegend Sativa hybride is bovendien opvallend vanwege haar uniformiteit, er zijn slechts kleine verschillen tussen individuele planten. Buiten heeft Jacky White graag een gematigd tot zonnig klimaat. Ze vertakt graag, waardoor de tuin indeling rekening moet houden met wat extra ruimte aan de zijkanten om de plant de kans te geven zich volledig te ontwikkelen. Snoeien of buigen om de opbrengst te verhogen werkt met deze soort.

Jacky White ruikt als een grapefruit boom gedurende de gehele bloeitijd, die maximaal 60 dagen vergt en waarbij een overdaad van stevige hoofdtoppen fonkelen en met hars dat bijna licht gevend te noemen is. Haar binnenoogst is indrukwekkend – tot 600 g per vierkante meter bij 600 Watt hoge druk natrium licht. Buiten zijn de oogsten uiteraard hoger.

Het groeipatroon is Sativa, met een aantal goede Indica kwaliteiten erbij (gemak, volharding, snelle bloei). De stone is eveneens Sativa met een vleugje Indica om de scherpe rand ervan af te halen. Jacky White biedt een heldere geest verruimende high aangevuld met een plezierige lichamelijke buzz die een tijdlang aanhoudt. De rijke haze / citrus smaak zorgt dat je gauw de bong weer bijvult.

Bloeitijd: 60 dagen binnen. Buiten, 20 oktober (n.L.)
Opbrengst: 500+ gram per m² binnen. Buiten 600+ gram per plant
Omgeving: Binnen. Buiten tussen 50º n.L. en 50º s.L.
Effect: Zacht, geestverruimend, aangenaam
Reuk / Smaak: Grapefruit
THC: 15 - 18%

Type Gefeminiseerd
Merk Paradise Seeds
Verpakking: per 3 wietzaden

Paradise Seeds