Amnesia - GreenLabel 5 wietzaden

Amnesia - GreenLabel 5 wietzaden

37.00

Amnesia (GreenLabel)

Amnesia werd een grote hit in de Amsterdamse coffeeshops eind jaren 2000 en hierdoor werd deze soort ook steeds bekender in andere delen van de wereld. Dankzij de intense uplifting high is Amnesia favoriet bij degenen die hun creativiteit willen boosten, maar ook bij hen die graag een iets sterkere wietsoort in hun joint of vaporizer doen.

Amnesia is relatief makkelijk te kweken, en gedijt ook prima in grond die minder rijk is aan voedingsstoffen. Tijdens de eerste twee tot drie bloeiweken zal ze de hoogte in schieten, maar dit wordt beloond met zeer harsrijke, compacte toppen. Deze hogere planten hebben ook als voordeel dat ze geschikt zijn voor de Screen of Green methode, waarbij hoge opbrengsten mogelijk zijn met slechts een beperkt aantal planten per vierkante meter.

De smaak en geur van het eindproduct zijn uniek te noemen, met als hoofdbestanddelen citroen en dennenbomen, vanwege de hoge concentratie van de terpenen limonene en myrcene. Eenmaal op correcte wijze gedroogd en bewaard, is Amnesia buitengewoon zacht voor de longen.

Type Gefeminiseerd
Merk GreenLabel Seeds
Verpakking: per 5 wietzaden

GreenLabel