Think Big - Dutch Passion 1 wietzaadje

Think Big - Dutch Passion 1 wietzaadje

12.95

Think Big (Dutch Passion)

Think Big van Dutch Passion is een nieuwe 'high performance' AutoFem gebaseerd op de legendarische Think Different genetica. Think Big werd gecreeƫrd nadat er een kleine selectie van XXL Think Different planten was gemaakt vanuit honderden exemplaren die vanuit zaad werden opgekweekt. Deze selectie vormt de basis voor Think Big.

Think Big groeit hoger (1.5m+) en groter dan Think Different AutoFem, maar heeft wel een paar weken langer nodig om af te bloeien. De twee tot drie extra weken die Think Big nodig heeft om af te bloeien zijn ook verantwoordelijk voor de verbazingwekkend grote oogsten die zij biedt wanneer zij met liefde gekweekt wordt. De toppen zijn bedekt met sensationele hoeveelheden hars.

De cannabis is sterk, verdovend en geeft een heldere sativa high. De smaak is fris, citrus/limoen met een lichte wierookgeur. De tijd tussen zaad en oogst bedraagt normaal gesproken 13 tot 14 weken. Zowel binnen als buiten hebben oogsten XXL potentie. Exceptionele AutoFem genetica zijn hiermee wederom naar een hoger niveau getild.

Type Autoflowering
Merk Dutch Passion
Verpakking: 1 los wietzaadje

Dutch Passion