OutLaw - Dutch Passion 1 wietzaadje

OutLaw - Dutch Passion 1 wietzaadje

6.95

OutLaw (Dutch Passion)

OutLaw is een kruising tussen Super Haze met een zeer speciale Amnesia stek. Het resultaat is een Haze-dominante sativa met hoge opbrengst.

Ben je een outlaw als je wiet kweekt en ervan geniet? Dutch Passion vindt van niet, en kondigt met trots OutLaw aan, een old-school Haze-dominante sativa van topkwaliteit die zowel bij de beginnende kwekers als bij de connaisseurs in de smaak zal vallen. Met de lage prijs die Dutch Passion rekent voor hun OutLaw wietzaden kan dit best wel eens een nieuwe best-seller worden.

Dutch Passion heeft met zorg originele Haze zaden geselecteerd uit hun 30 jaar oude zadenbank, om zo deze variëteit te creëren. OutLaw is een 80/20 sativa/indica met een THC-gehalte van 15%-20% en is een kruising van de Super Haze met een zeer speciale Amnesia stek. De high is krachtig en snel met een heldere opwekkende sativa high en een sterk Haze smaakje. De smaak is fris, zuur, sterk en old-school Haze-achtig. OutLaw zal groter worden dan andere variëteiten, tot wel 50 cm extra vanaf de bloeiperiode, en doet het goed in de SCROG methode.

Hoewel ze al met 9 weken geoogst kan worden is een volledige bloeiperiode van 12 weken aangeraden voor de beste smaak, opbrengst en high. OutLaw groeit goed in alle kweekmediums, met misschien de beste opbrengsten in hydro met opbrengsten tot wel 500g/m², waardoor OutLaw gezien kan worden als een variëteit met een uitstekende opbrenger.

Type Gefeminiseerd
Merk Dutch Passion
Smaak / Geur Fris, zuur, old-school Haze
Verpakking: 1 los wietzaadje

Dutch Passion