Critical Jack Autoflowering - Dinafem 3 wietzaden

Critical Jack Autoflowering - Dinafem 3 wietzaden

22.95

Critical Jack Autoflowering (Dinafem)

Critical is in de laatste jaren de bekendste en meest intensief gecultiveerde cannabisvariëteit van Spanje geworden. Voortbordurend op dit succes heeft Dinafem de Critical+ gekruist met de meest productieve Sativa van haar catalogus met moeder planten - de enige die in staat is om in 70 dagen te bloeien, een THC gehalte heeft van 21% en een droog gewicht haalt dat vergelijkbaar is met Indica of hybride soorten.

De uitkomst is duidelijk overtuigend: een bloeitijd van 60 dagen is genoeg voor een oogst van planten met een zeer snelle groei. De aanblik is slonzig als de Sativa, met voldoende knopen en zeer grote, slap hangende groene bladeren. Een explosie van bloemen wordt geproduceerd, volledig bedekt met dikke harskristallen en in een veel kortere tijd dan je van een Sativa zou verwachten.

De kruising die Dinafem heeft gecreëerd met deze 2 elite variëteiten heeft niet het effect van een pure Sativa, maar het heeft wel een redelijk sterk effect, namelijk dat van Critical+, goed gebalanceerd. De modificatie verhoogt de psychoactieve kant. Het heeft een intens fruitige smaak, maar in sommige samples neigt het meer naar een citroenachtige houtsmaak. Uitzonderlijk productief, zelfs nog meer dan Critical+. een authentieke bloemen machine.

Type: Indica / Sativa
Productie: Zeer hoog
THC: Zeer hoog
CBD: Gemiddeld
Bloeitijd:55 - 65 dagen
Hoogte buiten: 3 meter.
Genotype: Critical+ x Jack Herer (Sensi Seeds)

Type Autoflowering
Merk Dinafem
Smaak / Geur Zoet met een vleugje citroen en wierook
Verpakking: per 3 wietzaden

Dinafem