Blue Kush autoflowering - Dinafem 3 wietzaden

Blue Kush autoflowering - Dinafem 3 wietzaden

22.95

Blue Kush autoflowering (Dinafem)

De Blue Kush Autoflowering van Dinafem Seeds is een gefeminiseerde autoflower Sativa/Indica/Ruderalis-variƫteit die voortkomt uit de kruising van een Auto Blueberry en een OG Kush Autoflowering. Het resultaat is een aromatische en zeer fruitige, automatische variƫteit die trots de trekken van haar gefeminiseerde voorganger belichaamt.

Deze autoflower versie van de Blue Kush geeft cannabistelers in gebieden met barre weersomstandigheden de mogelijkheid om een kwaliteitsproduct te kweken in indoor- en outdoorteeltsystemen. De Blue Kush Autoflowering wietzaadjes groeien uit tot gemakkelijk te kweken, schitterende marihuanaplanten van gemiddelde grootte. Deze krachtige planten hebben een korte bloeitijd en produceren sappige en dichte bloemtoppen vol hars. Hun delicate en zoete, fruitige trekken zijn een waar genot voor de zintuigen.

In het geval van indoorteelt behalen de Blue Kush Autoflowering wietzaadjes gegarandeerd goede resultaten, ook in kleine ruimtes. In het geval van outdoorteelt gedijen de planten echter ook goed in gebieden met een gematigd, mediterraan klimaat en in broeikassen. Je moet dit cannabiszaad voorzien van niet overmatige, standaard voeding en regelmatig maar met mate water geven. We raden je aan 1/3 kokos toe te voegen aan het grondmengsel om de zuurstoftoevoer van het substraat te verbeteren.

De Blue Kush Autoflowering heeft een zeer uitgesproken aroma en smaak met tonen van vers fruit en aardolie. Het krachtige en langdurige effect is evenwichtig, fysiek en mentaal. Dit type marihuana is ideaal om alleen of in goed gezelschap te genieten van aangename momenten.

Type Autoflowering
Merk Dinafem
Smaak / Geur Intense flavour and aroma, with notes of fresh fruit and oil
Verpakking: per 3 wietzaden

Dinafem