Purple Afghan Kush Dinafem 1 wietzaadje

Purple Afghan Kush Dinafem 1 wietzaadje

11.95

Purple Afghan Kush (Dinafem)

De Purple Afghan Kush wietzaadjes van Dinafem Seeds behoren tot een gefeminiseerde cannabisvariëteit met Indica-dominantie die voortkomt uit de kruising van een Purple Kush en een Pre'98 Bubba Kush. Purple Afghan Kush is een heerlijk fruitige en hoogwaardige marihuanavariëteit met kalmerende eigenschappen waarmee de volle tevredenheid van elke verzamelaar wordt garandeerd.

We zijn dan ook zeer trots dat we dit sublieme Indica-zaad kunnen opnemen in onze catalogus. Dit zaad heeft een bijzondere fruitige smaak en aroma die worden vergezeld van een intense, ontspannende, mentale en lichamelijke kracht waardoor het een zeer aantrekkelijke variëteit is.

Het Purple Afghan Kush cannabiszaad groeit uit tot een kleine, stevige marihuanaplant. De plant ligt binnen het bereik van elke cannabisteler, bloeit snel en produceert moeiteloos dichte en compacte bloemtoppen die een zacht en fruitig parfum verspreiden. De plant lijkt op een kleine, compacte struik met veel takken. De plant beschikt niet alleen over zeer veelbelovende organoleptische eigenschappen maar is ook zeer mooi. De plant hult zich tijdens de bloei in paarse lavendelkleurige tinten.

Purple Afghan Kush gedijt goed in indoorteeltsystemen. Dankzij haar kleine gestalte biedt de plant zeer veel mogelijkheden. De variëteit doet het echter ook goed in outdoorteeltsystemen. Dankzij de snelle bloei worden vochtproblemen voorkomen. In het geval van outdoorteelt groeit de plant goed in gebieden met een droog, warm, zonnig, gematigd en mediterraan klimaat of in een broeikas.

Het aroma en de smaak van de Purple Afghan Kush zijn zeer intens en worden gekenmerkt door tonen van vers gesneden ananas. Het effect is zeer aangenaam en typisch Indica en zorgt voor een langdurige en diepe staat van ontspanning.

Tweede prijs op de Copa Mega Cata Invernal MF 2015
Derde prijs Indoor Bio Spannabis Málaga 2015

Type Gefeminiseerd

Dinafem